Audigy Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Cześć. Założyłem sobie małe domowe studio. Pozostała mi kwestia słuchawek i głośników, ale głośniki kiedy indziej. Póki co nagrywam na soniakach ex 85LP, ale to mało wygodne. W związku z tym, jakie słuchawki zamknięte, nauszne, kupić do tej kwoty, do nagrywania?. Jeśli nie będą mieć w takiej kwocie tak dobrej jakości dźwięku jak ex 85 nic się nie stanie, najwyżej mix wokalu dalej będę robił na soniakach. Ważne żeby były wygodne i szczelne, chociaż jakość jakaś też mogłaby być, używałbym wtedy tylko jednych słuchawek. Mix robie na słuchawkach, bo moje głośniki niestety póki co nadają się tylko to oglądania filmów. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 poszukaj w sklepach muzycznych - są jakieś podróbki beyerdynamic dt770 - bebechy te same a to bardzo dobre słuchawki nie pamiętam tylko nazwy firmy - i było cos za niecałe 200 pln ale warto wydać więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...