seadoo Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam, zastanawiają mnie różne napięcia podawane w dwóch programach. Czy można wierzyć takim programom, czy któryś program może się mylić. Różnice są tylko przy jednym napięciu. Link do zdjęcia napięć: Imageshack - napiecia.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Po 1: Programy mogą się mylić i robią to często. Mi np czasem pokazuje ~3000 stopni na HDD ;) Po 2: Mierniki wbudowane w mobo często są najtańszym syfem i pokazują niedokładne wyniki. Po 3: Komp by ci padał przy tak dużych wahaniach napięcia. Po 4: Jak w innych programach pokazuje normalnie, to znaczy, że ten jeden nie lubi twojego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seadoo Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ok, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Po 1: Programy mogą się mylić i robią to często. Mi np czasem pokazuje ~3000 stopni na HDD ;) Po 2: Mierniki wbudowane w mobo często są najtańszym syfem i pokazują niedokładne wyniki. Po 3: Komp by ci padał przy tak dużych wahaniach napięcia. Po 4: Jak w innych programach pokazuje normalnie, to znaczy, że ten jeden nie lubi twojego sprzętu. Po 5: Napiecie mierzy sie miernikiem, a nie softem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...