Brk' Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam. bardzo długo już się nie orientuje w sprzęcie dlatego chciałbym prosić o rade. zależy mi na dawce FPS w BC2 aby animacja była płynna. Moja konfiguracja to x1950Pro 256mb, DFI LP UT RD600, 2GB 800/CL4, tagan 480W, Pentium D 915 3,5ghz pamięci i procesor są podkręcone. Pytanie brzmi czy zamontowanie E2140 albo innego tańszego Exxxx po dwukrotnym oc doładuje mi FPS w w/w grze ? czy nie ma to dla niej większego znaczenia. Zakup dokonuje wyłącznie w tym celu i prosiłbym tak też swoją odpowiedz ukierunkować. Inne komentarze co do mojego procesora są mi całkowicie zbędne. Dodam że w grze wszystkie detale są na maxa poza jakością tekstur. Nie sprawdzałem ile FPS ale na oko od 10 do 40... Proszę o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 to zmniejsz jeszcze troche detale i po sprawie. Musial bys zmienic i grafe i procka bys odczul jakis wzrost fps... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Fps nadal będą na niskim poziomie. Ta gra ma na prawdę duże wymagania odnośnie procesora i k. graficznej i tak jak wspomniał Maciem musisz wymienić te dwa elementy, żeby odczuć prawdziwego kopa, inaczej nie wiedzę najmniejszego sensu. Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brk' Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) A jeżeli wymienię grafe na 4850 to czy mój proc będzie ją ograniczał ? Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Brk' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tak, to stary pentium D i ma dosyć niską wydajność. Jakąś tam różnicę zobaczysz, ale płynności nadal nie będzie. Tutaj musi być wyważone pod względem procesor/grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...