Audigy Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam. Gdy nacisnę cokolwiek na pilocie, miga dioda na panelu jednak nic się nie dzieje, żaden przycisk nic nie daje. Co mam zrobić?. Są jakieś sterowniki do pilota?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Let me google that for you Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 start->akcesoria->Creative->Creative Entertainment Center->Entertainment Center Settings. Zaznacz Enable Remote Control, wybierz odpowiednią wersję pilota z listy, następnie ptaszka postaw przy Enable Remote Control when Windows Starts Up. Sprawdź czy pilot działa, jeżeli nie to przeinstaluj sterowniki od karty dźwiękowej. Na koniec ładnie podziękuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audigy Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Podziękowałbym, ale mam windows 7 i nic takiego nie ma, a sterowniki mam. Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 No to w takim razie trzeba pobrać brakujące oprogramowanie: Creative Entertainment Center v5.10.16 - Neowin Forums Download Creative Entertainment Center 3.40.21 Driver for Windows XP / Windows 2003 / Windows Vista - Softpedia Creative Entertainment Center 3.40.21 Driver for Windows XP / Windows 2003 / Windows Vista Free Download - Softpedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audigy Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) W pierwszym nie działa link (The page cannot be found przy kliknięciu download), w drugim i trzecim nie ma mojej karty, przez co przy instalacji pisze że nie wykrywa sprzętu. Wgrałem więc ze strony creative wersję na windows xp, jednak przy wejściu do settings wyświetla "unable to find a working ir device". How to get a Creative ZS Platinum Pro RM-1500 remote working - Promixis, LLC Forums znalazłem , teraz nie mogę znaleźć nigdzie sblive sysex messages, a tamten link niestety nie działa. Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...