diolek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 to co firma fic robi z cenami tych kart to mnie normalnie rozwala , przeciez to cena jak u innych firm 9700non pro. dobrze ze fic wrocila na polski rynek , moze wkoncu cos wymusi u przedstawicieli innych firm na jakas obnizka :) , bylo by okej. http://www.sirius.pl/product.php?action=in...d1095a12f5ba1c3 - 9700pro a tu 9500 pro za 839zl!!!! http://www.sirius.pl/product.php?action=in...d1095a12f5ba1c3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 No wreszcie jakaś firma poszła po rozum do głowy i wypuszcza karty po przystępnych cenach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no to pozostaje się tylko cieszyć. może i ja niedługo przejdę na radosława jakiegoś ? zobaczymy jeszcze porównanka z innymi firmami ale już sądzę że warto bo to porządna firma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 i do tego bardzo dobre karty tu jest test tego Radeona 9700 pro http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/153 hehe i teraz się zastanawiałem czy brac u nich tego super grace 9500 non pro 128 MB bo dają 100% procent że da się przerobić ale krzyczą za nią sobie 1049 zł http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5987&sid=1 Czy przestać się pieprzyć i kupić od razu tego 9700pro za 1389 zł http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6320&sid=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 na przerabiany nie masz gwarancji. z drugiej strony co ma się popsuć ? może lepiej 9500 pro ? pośrednia karta, lepsza od 9500 ale tańsza od 9700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Super cena i super karta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Hehe Panie i Panowie wlasnie dzis odbieram FIC Radeon 9700 :D Gdy tylko ja dostane to podziele sie wrazniami :D Z tego co wiem karta sie kreci swietnie i za ta cene to tylko brac :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nio to czekamy, bo też mam teraz dylemat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Nieralny(terma) ma racje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ...no,ja też mam dylemata... turzol -chwal się! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 JA kupiłem Herca 9700 za 1500 Zł , był wart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Taaa......prawie darmo :? PS- na Allegro był 9700 za 999 zł :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 QRDE !!! kiedy w koncu pojawi sie normalny przedstawiciel na polske FIC'a ?? przydaloby sie zeby ktoras z wiekszych hurtowni znowu zajela sie importowaniem produktow tej swietnej firmy ... FIC-VA503+ RULEZZZZZZ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Heh...Ja za swojego R9700 FICa dalem 840zl :D Przesiadam sie z GF4 TI4200... Mysle ze za taka cene warto. Wieczorem zapodam jakies wyniki. Na razie bez OC bo musze radiatory na memy pociac :D Mam juz radiatory z PII + tasma dwustr. termoprzewodzaca... Wszystko ladnie przykleje i bedzie OC :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Heh jak zwykle jestesmy sto lat za murzjami :( W USA 9700 Pro o ile dobrze pamietam Szafirka kosztuje 260$ czyli okolo 1000 zl. Szkoda gadac :evil: :evil: Jezeli ktos chce zlapac dola i zobaczyc jakie ceny maja ci biedni glodujacy amerykanie polecam http://www.pricewatch.com/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja jesce poczekam do jesieni , pewnie ceny jesce bardziej spadna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 No no dawac wrazenia :-) Juz go chce cena miodek i sprzet jest spoxx :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja czekam aż będą po 300 zł :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja czekam aż będą po 300 zł :D :D :D No jedyne rozsadne podejscie :) No ja powiedzmy poczekam jak beda kosztowac 600zl wersje z VIVO (500 normalne) RE5PECT :wink: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A wiec mam juz ta karte :twisted: Powiem jedno jak ujrzalem pulpit i jakosc obrazu 2D to 8O Pudlo moze skromniutkie (nawet bardzo) - ale to nie szata zdobi czlowieka sie mowi :D Zawartosc pudla tez skromna - taki minimalek - zero dodatkowych bonusow w postaci gier - sa za to stery i WINDVD i wszelakie kable i przejsciowki. Sama karta zas wyglada super. Zloty radiator na GPU i radia na pamiatki. Wszystko dosc solidnie wykonane. Wiatrak jak na moje ucho cichszy niz w GF4 TI. Zainstalowalem na czysty system Cat 3,4 + Control Panel i jaja....podczas uruchamiania windy nagle gasnie monitor i po chwili sie zapala....czy to sie da jakos wylaczyc :?: Po za tym nie wiem czemu w menadzerze urzadzen mam 2xRadeon 9500/9700 series....czy to rowniez normalne :?: Wydajnosc rewelka :D Na defaultowych ustawieniach kompa i grafy mam w 3dmarku 12500 tys :D Wczesniej na GF4TI4200 ok 10000. Jeszcze nie bralem sie za OC - najpierw musze okielznac te cholerne sterowniki. Jutro moze zamieszcze linki do 3d markuuf i jakies screeny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 To ze ci sie pokazuje 2xradeon to norma bo to sa dwa ramdaci i win traktuje je jako dwie karty wlasnie przez te dwa ramdaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...