skrytywebmajster Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 poszukuje programu ktory zapamieta moje haslo i login do hofila oraz po oznaczeniu ctrl+c doda wszystkie party do sciagania i zacznie pobierac. w flashgecie jakos nie idzie to z ctrl+c znaczy czasem daje rade a czasem nie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 jDownloader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 USdownloader Obsluguje jeszcze RS i kilka innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrytywebmajster Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) dzieki wyprobuje USdownloadera bo J mialem kiedys i nie przypadl mi do gustu jeszcze raz dzieki panowie ;) edit; pobralem, ale za nic nie moge zlokalizowac miejsca w ktorym podac login i haslo do hotfile :/ mozecie mnie troche naprowadzic?? Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez skrytywebmajster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Wejdź w Ustawienia -> wtyczki -> Znajdź HotfileCom.plg i zaznacz -> kliknij na ikonkę zębatki w prawym dolnym rogu -> Masz możliwość wpisania danych logowania do trzech kont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...