Efes Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam. Mam internet Netia 1mb. Od połowy lipca dosyć często rozłącza mi połączenie z internetem tzn. gasną diody na routerze od DSL i internetu, następnie trzeba czekać około 5 minut zanim znowu złapie sygnał. Posiadam router Linksys WAG200G. Czy jest to problem na linii neti? Czy może wina leży po mojej stronie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Pokaż parametry linii... Masz zdaje się w zakładce status (w routerze)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efes Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Ot zakładka status Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez Efes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Ot zakładka status Parametry linii telefonicznej a nie adresacje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efes Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zrób aktualizacje firmware'u w Linku... Parametry linii masz w miarę przyzwoite... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...