z3l Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, jak w tytule - grałem sobie koło 2 rano w mafie, gra mi sie scrashowala to poszedłem sobie grzecznie spać - teraz chciałem odpalić i gra chodzi na low power 3d (tak to sie chyba nazywa, juz nie pamietam dokladnie ;)) zamiast na performance 3d (300mhz roznicy na taktowaniu rdzenia, bo karta krecona). No i tak mi sie przypomnialo, ze czesto ten blad wystepuje u mnie - ostatnio np. W starcraftcie 2 czy battlefield BC2, musze za kazdym razem robic reboot, co mi sie srednio podoba. Jest na to jakas rada? Karta: GF GTX260 Stery: Najnowsze, 258.96 Kręce: EVGA Precision 1.9.6 - mialem starsza wersje, przed chwila zrobilem update, ale karta nadal nie wchodzi w P3D. Nie wiedzialem do konca, czy umiescic to w Karty graficzne czy w sterowniki, jak zle umiescilem to przepraszam i prosze moda o przeniesienie tematu do odpowiedniego dzialu :) Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez z3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 1. Jest temat o karcie zapewne. 2. Jest temat i zwisach i resetach. 3. Tematy o awariach dajemy na podstawowe. 4. Nie podałeś konfiguracji kompa - np takiego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...