dysan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 czesc mam problem sciaglem win 2k3 ze stronki mocrosoftu trial 180 dni i nie wiem jak zrobic zeby mi widzial 2 dysk w menadzerze ladnie wykrywa i wogule ale w moim komputerze go nie ma mam dysk seagate barracuda IV 60gb i IBM dtla-305040 i wlasnie tego ibm nie mam aha i jeszcze jedno czy ta wersja 180 dniowa ma jeszcze jakies ograniczenia poza tym ze 180 dni dzieki narqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Jak w menedzeze go widac a w moim komputerze nie, to zadal bym takie pytanie: A partycje to na tym 2 dysku sa zalozone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no własnie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Wystarczy wejśc do zarzadzania dyskami i przyporządkować partycjom drugiego dysku litery bo domyślnie moze ich nie być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ej ludzie za debila mnie nie bierzcie sa partycje zalozone a pozatym win 2k je widzi bez niczego takze nie wiem co jest ale dzieki za rade ale napewno tio nie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Sprawdz lepiej w zarzadzaniu dyskami , bo naprawde może nie być liter przyporządkowanych do partycji. Windows 2003 jest systemem NT i dyski w nim nie muszą mieć liter( wtedy nie ma ich w miom komputerze). Można w nim dla poszczególnych partycji zmieniać dowolnie litery a nawet partycje montować w folderach tak jak w linuxie. ( W windows 2000/xp też tak można). Sam kilkkrotnie spotkałem się z czymś takim że system nie przyporządkował automatycznie liter do partycji na dysku w kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...