andrew777 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 (edytowane) Zależy od ceny. Pewnie będzie taka, że licząc koszt zasilacza i koszt przesyłki cena będzie niedużo niższa od ceny nowego. Edytowane 27 Października 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 no akurat ten z allegro póki co 16 zł xd, nowy zasilacz seasonica 400w 130 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Teraz mam inny problem, po podłączeniu wszystkiego kiedy ładuje się Windows wywala mi Blue Screen, a teraz włącza się pojawia się firma płyty głównej i komputer mi się wyłącza,jaka może być tego przyczyna ? Wydaje mi się że podłączyłem wszystko do płyty głównej. I otrzymałem inny zasilacz zamiast Seasonic 400w Forton 460w, ponieważ seasonica nie było.Kartę graficzną mam starą więc to może być wina zasilacza bo za mocny jest ? Komputer już mi sie nie resetuje ale nadal mam Blue Screen, może musze po prostu zrobić format dysku. Czy format nic nie da ? Musze chyba zrobić format dysku ponieważ kiedy podłączyłem stary dysk to wszystko działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zmienileś poł kompa i nie zrobiles formata ? Nie masz sie co dziwic ze masz bluescreen'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowek Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 To Ty nie reinstalowałeś windowsa? Jak nie, to zrób to, i musi działać. Przesiadłeś się z intela na amd, więc nie dziw się że nie chce się załadować system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Na początku zapomniałem o formacie i dlatego się ździwiłem i nie potrzebnie napisałem na forum że mam blue screena bo dopiero potem przypomniało mi się że muszę jeszcze formata zrobić xD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Hmm dziwne teraz jak podłączam np:pen drive to komputer go nie wykrywa, tak samo jak podłączam telefon.Sprawdzałem w menedżerze urządzeń czy coś jest nie tak ale pisze że wszystko działa poprawnie.Kiedy podłączałem znowu stare części to było tak samo,może podczas odłączania kabelków coś zrobiłem że nie działa. Mam podłączoną myszkę,klawiaturę i modem pod usb i działają.Więc nie mam pojęcia dlaczego komputer nie wykrywa tych urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 http://www.komputronik.pl/index.php/product/58929/Podzespoly_PC/Karty_graficzne/Radeon_4850_Gigabyte_1_GB_2xDVI_PCI_E_OC_Zalman.html, taką kartę chyba zakupie, nie mogę znaleźć dobrej oferty z gtx 260, ewentualnie HD4870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Jezeli nie przeszkadza Ci gwarancja do czerwca to GeForce GTX 260 Palit SONIC 216SP, 896MB DDR3 (1321969573) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Opłaca się kupować HD4870 ? Nie widzę dużej różnicy pomiędzy HD4870 a HD4850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Jakaś tam różnica jest. Różnica w cenie odzwierciedla sprawiedliwie różnicę w wydajności, jednak w poborze prądu też jest różnica ;] szczególnie w idle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Przy kupowaniu karty na co zwracać najbardziej uwagę ? na częstotliwość rdzenia,taktowanie pamieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Patrz na testy, recenzje, a nie specyfikacje techniczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 HD4870 jest porównywalny z gtx260 w sumie też w niego mógłbym zainwestować Ale raczej wziąłbym gainwarda 260gtx,dobre OC ma oraz jest w miarę wydajna oraz na testach wypada nie najgorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opłaca się wziąć tą kartę ? PALIT GEFORCE GTS 450 1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pytasz o opłacalność nie podając ceny? Żart? No przecież nie ma złych produktów, są tylko te nie warte ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dobra uwaga prolog. A tak poza ceną, obstawiałbym, ze nie bo jak to u nvidii pobiera za dużo prądu w stosunku do oferowanej wydajności. Chyba że Cie trelemorele pobór... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Akurat GTS 450 niewiele odstaje wydajnościowo od GTX260 i HD 4870, za to żre znacznie mniej prądu, połowę tego co HD4870 pod obciążeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Nie porównuj do starych high endów GTX260 i HD 4870 tylko do HD 5770. I tak GTS450 jest młodszy od HD 5770. A od tego ostatniego jednak pobiera więcej sztrumu, no ale może sie czepiam... Edytowane 29 Grudnia 2010 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 http://www.komputronik.pl/index.php/product/102835/Sprzet_komputerowy/Podzespoly_PC/GeForce_with_CUDA_GTX_460_Palit_768MB-192bit_DVI_HDMI_DSUB_PCI_E_.html opłaca się kupować ? Co myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 W tej cenie poszukaj Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 A i takie jeszcze pytanie, chodzi mi o Bity, czy one są ważne jeśli chodzi o wydajność w grach ? Czy nie przejmować się zbytnio podczas wyboru karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Kup wersję 768MB/192MB. W podobnej cenie jest GTX 460 SE 1GB/256Bit, który jest mniej wydajny. Drożej jest GTX 460 1GB/256Bit, który jest wydajniejszy od 768MB/192MB. np. GTX 460 768MB GTX 460 SE 1GB GTX 460 1GB Edytowane 2 Lutego 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Jaka obudowa była by spokojnie zmieściła kartę graficzną 25cm, moja obecna troche przymała jest. a i wie ktoś gdzie można sprzedać stare części oprócz na allegro? Już wystawiałem i tak nikt nie kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) Może za dużo kasy chciałeś. Puść licytację od trochę niższej ceny. Albo tu na forum w dziale Sprzedam, może znajdą sie chętni ;) A z obudową, 25-centymetrowe karty praktycznie każda ATX pomieści, to nie wiem jaką Ty masz budę. Edytowane 3 Lutego 2011 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja mam obudowę sprzed 6 laty więc zmierzyłem sobie czy 25 centymetrowa karta by się zmieściła, zmieściła by się ale ledwo, więc postanowiłem jeszcze kupić nową obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zasilacz forton 460W starczy pod 260 gtx lub 460 gtx ? Jak rozpoznać przy kupowaniu 260 czy to 192 core czy 216 ? A i od najlepiej jakiej firmy kupić kartę ? Chodzi mi o palit,gainward itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zasilacz wystarczy bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Da się jakoś rozpoznać przy zakupie 260gtx czy to 192 core czy 216 ? Ponieważ jutro mam zamiar zamówić i myślałem o zotacu albo gainwardzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 chyba kazdy gainward/palit z wersja chlodzenia z 2 wiatraczkami posiadal 216 jednostek. A by byc pewien wlasciciel karty powinien Ci poslac screena z gpu-z tam wszystko pisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...