Fulgore Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Nieda sie ajkoś tego naprawic bez wymiany zasilacza? mam podkreconego xp z 1700@2000 i zauwrzyłem jak jeszcze kiedys trzymał 3.1 vlta to teraz nawet 3 nieumi, macie na to jakąć rade jesli nie to jaki zasilacz jest dobry tak zeby niebyl zadrogi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Nie ma tanich a dobrych zasilaczy (chyba ze uzywki z Allegro) Jaka masz mobo ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgore Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Jaka masz mobo jestem lama wiec niekumam hasła ;) a tak poza konkursem takie napiecie skaczace ponizej normy zwalnia karte bardzo??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Jaka masz mobo jestem lama wiec niekumam hasła ;) a tak poza konkursem takie napiecie skaczace ponizej normy zwalnia karte bardzo??????? mobo tzn plyta glowna (to na czym siedzi procesor peryferia dyski i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ;)) za niskie napiecie moze spowodowac problemy z uszkodzeniem sprzetu wlacznie :( takze radze tobie jak najszybciej zmienic zasilacz na cos naprawde dobrego - na czym jak na czym ale na zasilce niepowinno sie oszczedzac szczegolnie gdy kreci sie sprzet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Fulgore: byś chociaż byś napisał jaki masz sprzęt czy zasilacz. Czasem pomaga poprostu odkurzenie zasilacza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgore Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 mam nitaki zły chyba;) AMD 1700@2000 (12,5x133) MSI KT4V GeForce 3 Ti200 64MB 2x256MB DDR 333 SB Live! 5.1 i jesze jedno a za ile kupie zasilacz w miare dobry i z jakiej firmy sie opłaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Oplaca sie brac zasilki z allegro. Guzda i Lewandowska sprzedaja zasilacze 300W z FPS'a po 50 zl Kupilo je juz masa ludzi i nikt nie narzeka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...