Skocz do zawartości
Majster

Problemy z Outlookiem i IE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Poraz któryś z rzędu spotya mnie to samo. Po odtworzeniu syfa z obrazu partycji Outlook Express uruchamia mi się 5 minut. Wiem że temat był i to kilka razy (skorzystałem z SZUKAJ), ale nikt w nich nie wypowiedział się rzeczowo, padały tylko teksty typu "Outlook to syf". Czym to może być spowodowane? Być może oba zjawiska są ze sobą powiązane, więc dodam że jednocześnie wystąpił problem z autouzupełnianiem w IE 5.5 . Problem polega na około 30-sekundowym opóźnieniu w uzupełnianiu wpisów. Przez ten czas okno jest zablokowane (krótkotrwała zwiecha). Pomaga tylko wyłączenie autouzupełniania.

O co tu chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem problem podobny z outlookiem po zainsyalowaniu NAV a dokladniej po uruchomieniu monitora NAV; co prawda outlook nie odpalal sie 5 minot ( 8O ) tylko okolo 30-40 sek., ale bylo to wkurzajace ... wywalilem NAV'a i urzywam teraz mks'a online i problemy zniknely .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam NAV-a. Wszystko jest tak jak było w chwili zrobienia tej kopii partycji. A wtedy wszystko było OK. Zrobiłem nawet setupcor, ale nic nie dał (a kiedyś jak mi się to samo zdarzyło pomógł). Jak odzyskam Solteka wróce do Win 2k, ale jak narazie chcałbym rozwiązać problem dla samej wiedzy co na przyszłość z tym robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi