Bartek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Hejka Wie Ktoś może jak zmusić tą grę aby chodziła pod Xp? zaczynam grać i wywala mnie do windozy :( pod millenium było ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ustaw sobie we włąściwościach tryb zgodności z 98/me i opcje wyłącz kompozycje wizualne. Mi pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Dzięki już lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 niestety znowu lipa wysypuje się po chwili......... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no to już nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 nie chcac zakladac nowego tematu, odkopie to. Czy wie ktos cos o nowym Virtua Tennis World Tour na PC? Bedzie? Z tego co pamietam pierwsza czesc gry byla swietna, czesto jak sie nudze to ja odkopuje. Po screenach z nowej wersji nabralem apetytu na ta gierke, tylko na razie wyszla na PSP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieli Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 mi jakis bald wyskakuje error description i niechce sie isntalwoac juz usatwiemam gdzie zaczyna sie i sie wylanczxa sin atalcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Najlatwiej to kupic sege dreamcast za 150zetow i grac w virtua tennis ;) Spedzialem nad ta gra wiele nocy, grywalnosc jest powalajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 mi jakis bald wyskakuje error description i niechce sie isntalwoac juz usatwiemam gdzie zaczyna sie i sie wylanczxa sin atalcja Jesli to oryginal to musisz usunac wszystkie emulatory napedow CD/DVD. U mnie dziala nawet bez kombinowania ze zgodnoscia w XP. Jesli pirat to nie mam pomyslow. Swoja droga oryginal powinien kosztowac teraz jakies 10 PLN ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maliniak_111 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ludzie pomuszcie mi.Sciągnełem z neta gre Virtua Tennis i niestety ale nie chce chodzic gdyz pisze komunikat ze potrzebuje oryginalna płytke.Wszystko instaluje i jest spoko ale.... i nawet ckacka wgrałem i tez potrzebuje płytki.Pomuszcie!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Ludzie pomuszcie mi.Sciągnełem z neta gre Virtua Tennis i niestety ale nie chce chodzic gdyz pisze komunikat ze potrzebuje oryginalna płytke.Wszystko instaluje i jest spoko ale.... i nawet ckacka wgrałem i tez potrzebuje płytki.Pomuszcie!!!!!!!!!!!! Oryginalna plytke kupisz za jakies 9.99 PLN. Temat jest o zupelnie czyms innym. Banan dla tego pana. Kto jest za? :dontfeedtrolls: Za polszczyzne co najmniej 10% Za lamanie regulaminu (pytanie o cracka) kolejne 10% Za pisanie nie na temat kolejne 10% Za pisanie o piratach nastepne 10% Polska jezyka trudna jezyka, co? Edytowane 6 Marca 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...