radziuxd Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Szukam niedrogiego routera z wifi do użytku domowego, tj. PeCeta chcę podłączyć normalnie pod kabel, a WiFi mieć dla telefonu i w przyszłości dla lapka. Chciałbym się dowiedzieć co możecie polecić, a czego powinienem unikać :) Z ceną szału nie ma, interesuje mnie ok. 60-70zł PS. Nie jestem budowlańcem ale jest taka kwestia - mieszkam na I. piętrze wieżowca, a na tej wysokości na bank występuje żelbet, który może zmniejszać sygnał(?) jednak pojawia się tu pytanie: czy żelbet występuje tylko w ścianach zewnętrznych budynku czy we wszystkich ścianach? Pozdrawiam. Edytowane 1 Września 2010 przez .RadziU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Po pierwsze -> Jaki Router Kupić ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 28 a po drugie - potrzebujesz routera DSL'owego (czyli z wejściem na RJ45) tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Pisz tutaj KLIK Temat do zamkniecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...