bbbbbb Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Witam Wszystkich! Jestem nowym użytkownikiem i potrzebuję szybkiej pomocy. Chodzi o to, że na moim monitorze lcd bios i te ekrany podsumowujące dane komputera pokazuje, lecz po załadowaniu paska Windowsa, pojawia się ciemny ekran. Natomiast na moim starym monitorze, ekran chodzi na każdej rozdzielczości, a na monitorze lcd 1024 to maks! Mam więc pytania, jak mogę to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Wejdź w tryb awaryjny (klawisz F8 przy starcie Windowsa) i uruchom w trybie VGA(lub awaryjnym), potem ustaw ustaw odświeżanie i rozdzielczość dla nowego monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbbbbb Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Wejdź w tryb awaryjny (klawisz F8 przy starcie Windowsa) i uruchom w trybie VGA(lub awaryjnym), potem ustaw ustaw odświeżanie i rozdzielczość dla nowego monitora. Włączam komputer, wciskam cały czas f8 a i tak normalnie się system uruchamia, pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Klawiatura na USB?? Podłącz zwykłą i włącz w bios opcję USB Legacy lub USB Keyboard Support Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 I z klawiaturą na USB tez powinien to sobie włączyć bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...