durczyn Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Usunąłem z w7 google chrome wraz z danymi przeglądarki, zainstalowałem teraz firefoxa, pytanie: czy chrome w całości usuwa się z rejestru ? czy firefox zastępuje jakieś pozostałe pliki, wpisy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 1. Są tematy o obydwu przeglądarkach. 2. Tematy są oddzielne, gdyż są to oddzielne przeglądarki (oparte na oddzielnych silnikach) - dlaczego więc FF miałby zastępować cokolwiek, co należy to Chrome?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 chodziło mi raczej o śmieci, odnośniki, jakieś historie etc, bo chcę mieć porządek a niewiem czy ściągać i instalować ccleaner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Obecnie mało który program potrafi po sobie posprzątać. CCleaner pobierz i zainstaluj - nawet jeśli nie będzie nic do sprzątania po Chrome, to na pewno znajdzie się wiele po innych aplikacjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 no nie będę już zaśmiecać forum, zainstaluje na stałe, za często krąże z visty na 7... (oba ory. oem :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastiankul4 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Dodatkowo takim programikiem z dzidziny czyszczenie rejestru jest revouinstaler. Może przeskanować cały komputer łącznie z rejestrem a ty decyzdujesz czy to usnąć czy nie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...