MOOTO Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 WITAM szukam pomocy od niedawna pracuje na macu jest super. Muszę założyć sieć w firmie na ok docelowo 6 osób 3 z nich będą miały dostęp na subiekta który obecnie pracuje na paralelsie i teraz moje pytanie: wszyscy proponuje mi pc serwera np della z serwer win 2008 "fondationem" na 15 licencji + kilka stanowisk do pracy zdalne do tego pracownikom kupić delle na allegro koszt zestawu z win prof ok 400zl i postawić im pulpity zdalne lub ewentualnie ze dwa delle z udostępnieniami pliku a mnie szlak trafia jak muszę znowu cofnąć się do ery kamienia łupanego a jak zrobić to na macu żeby: kompy delle na win prof bo niestań mnie na kilka aple pracowały na serw mac w sieci pyt 1 : czy ktoś coś takiego robił czy da się płynnie pracować na pulpitach zdalnych macowych na maszynach pc pyt 2 : czy mini mac serw wytrzyma prace 5 osob na pulpicie zdalnym czy ta praca będzie płynna ? ( głownie na skrzynkach i kalendarzu ) pyt 3 : mam tez program subiekt który chciałbym uruchomić na maszynie wirtualnej? czy to pójdzie i co najlepiej zrobić i jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...