Ozonkor Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Witam grajac w podane gry na moim lapku : Acer extensa 5620z : 2GB ramu c2d 1,83 i grafa : intel gma x3100 wyskakuje mi czasami cos takiego ze postac staje w miejscu rokzlada rece i sie nie rusza. Niestety jest to strasznie wielka wada gdy taka postac ma mi w czyms pomoc, i nie moze sie wuszyc wiec trzeba resetowac lvl. Natomiast w Cod2 jest taki problem jeszcze ze niezawsze wlacza mi sie autosave, wiem bo gram juz w ta gre ktorys raz tymrazem na laptopie no i jest lipa. Sterowniki mam najaktualniejsze, system : XP SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 W złym dziale piszesz. Prędziej do działu gry. Może COD ma jakies problemu ze stabilnością z Twoim sprzętem. Jakby nie było lap to nie sprzęt do gry. W kazdym badz razie - odinstaluj sterowniki i wgraj najnowsze, lub te z którymi COD działał wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozonkor Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Wlasnie problem jest tego rodzaju ze zawsze byly te bledy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Orginalne te gry ? Wgrałeś patche itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...