kamilo23 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) Jednej rzeczy nie mogę pojąć albo te routery wifi są do [gluteus maximus] albo coś z konfiguracja. Router Linksys WAG54G2 + Pentagram P6132-10 zasięg znacząco się poprawił. Mimo tego są lagi w przeglądaniu stron tak jakby router nie radził sobie. Firmware ostatnio zrobiłem update do najnowszego, po skrętce wszystko działa super ale nie mam zamiaru ciągnąć 60 metrów kabla, tylko na wifi się pierdzieli. W okół są sieci radiowe ale nie koliduje z ich kanałem. Ktos ma jakiś pomysł ? Edytowane 2 Września 2010 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 -Słaby zasięg/kiepska antena. -Zakłócenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zasięg jest w granicach 60%-100%. No to pozostają zakłócenia przez inne urządzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...