teeron Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Witam Kumpel przyniosl mi lapka do naprawy, i powiedzial ze jeest zawirusowany. Nie dzialal internet na poczatku co naprawilem zmieniajac ustawienia przegladarki a konkretnie wylaczajac proxy. Przeskanowalem malwarebytes i znalazlo 12 infekcji z czego wiekszosc to trojany , a potem dr.web ktory juz niczego podejrzanego nie wykryl. oto log z malwarebytes Wklejka #384678 | Wklej.org oto log OTL Wklejka #384682 | Wklej.org mam nadzieje ze nic nie pomylilem , prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2006a Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Witam Kumpel przyniosl mi lapka do naprawy, i powiedzial ze jeest zawirusowany. Nie dzialal internet na poczatku co naprawilem zmieniajac ustawienia przegladarki a konkretnie wylaczajac proxy. Przeskanowalem malwarebytes i znalazlo 12 infekcji z czego wiekszosc to trojany , a potem dr.web ktory juz niczego podejrzanego nie wykryl. oto log z malwarebytes Wklejka #384678 | Wklej.org oto log OTL Wklejka #384682 | Wklej.org mam nadzieje ze nic nie pomylilem , prosze o pomoc Trojany faktycznie byly ale zostaly usuniete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...