KungFuPanda Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Witam wszystkich, Spory kawalek czasu temu zainstalowalem Win7 Pro 64 bity. Wszystko dzialalo jak nalezy. Pare dni temu jakis nowy update sie sciagnal do Win 7 i system mi sie wywalil. Bluescreen wystapil, powiedzialo ze "dump memory before crash" i po zabawie. Zformatowalem dysk i jakos nic nie moge zainstalowac. Mam nastepujacy blue screen: Problem has been detected...ble ble ble Memory management If this is the first time ... ble ble ble Technical info: cos tam STOP: 0x0000001A (0x00041287, 0x0000002c, 0x00000000, 0x00000000) Sprzet testowalem i niby wszystko chodzi jak powinno. Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Albo RAM albo pamięć wirtualna, ale z niej przy instalce się korzysta przecież (?). Pożycz od kogoś kostkę na czas instalki dla 100% pewności i instaluj tylko z jedną kością, zamień sloty... Edytowane 3 Września 2010 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Windows 7 (Seven) 32bit/64bit - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KungFuPanda Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Witam ponownie. Sprobowalem kolejny raz instalowac tym razem XP i dalej lipa. Zaden system nie chce mi sie zainstalowac. Podczas instalacji mialem nastepujacy blue screen - inny niz poprzednio( chodz i ten mi wyskoczyl znow) Problem has been detected...ble ble ble MPAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is the first time ... ble ble ble Bledu technicznego niestety nie pamietam. Najgorsze jest to ze nic a nic nie chce sie zainstalowac a dysk jest calkowicie sformatowany. Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Znowu błąd związany z pamięcią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KungFuPanda Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Znowu błąd związany z pamięcią. Dzieki za pomoc. Sprobuje wymienic/pozyczyc pamiec od kogos i zobaczymy czy sie cos zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Zostaje lekkie dowoltowanie, zabawa z timingami... Sprzęt nie będzie trzymał wiecznie parametrów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KungFuPanda Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Panie Aquarium, Jestes zlotym czlowiekiem. Jedna z kosci RAM mi siadla. Druga dziala poprawnie. Ciagle na gwarancji jest wiec nie mam problemu - wymienie. Dzieki serdeczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...