Cr_Ash Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Witam Mam prośbę do forumowiczów posiadających kartę KFA2 GTX 260+. Potrzebny jest oryginalny BIOS do karty w celu reanimacji tejże. Gdyby znalazła się dobhra dusza, która zrzuciłaby NVFlash-em lub GPU-Z swój bios do pliku i podesłała, to gwarantuję dozgodnną wdzięcznośc :) TIA Crash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) GTX260+ To jest taka karta ? Nie mam jej, ale szukam tego biosu. Napisz mi po angielsku to co napisales w watku tematu. EDIT: juz nie pisz :D Edytowane 4 Września 2010 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 techPowerUp! :: VGA Bios Collection: Galaxy GTX 260 896 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) mvktech.net Edytowane 4 Września 2010 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr_Ash Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Dzięki za reakcję, jednak: @leven Wydaje się, że KFA2 to ta sama karta, którą wskazałeś, jednak coś musi być w nich różnego, ponieważ BIOS od Galaxy totalnie destabilizuje pracę KFA2 @andrew777 To właśnie wgranie tego BIOSu spowodowało moje kłopoty. Też właśnie myślałem, że powinien pasować, a jednak ... @centy Oba BIOSy zgłaszają niewłaściwy ID GT200 Board - moja karta ma ID 08970053. Pozostaje mi szukać nadal kogoś litościwego z KFA2 GTX 260 Pozdrawiam Crash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Spróbuj programowania siłowego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...