ziom2123 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Witam, szukam karty sieciowej dla tego staruszka. Mam na nim zainstalowany windows 98. Szukam jakiejś niedrogiej karty siecowej, tak by można było korzystać z internetu. Orientując się wydziałem sporo kart sieciowych za 10-15zł dodatkowo z gwarancją, czy tylko wystarczyło by coś takiego? Proszę o propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Cokolwiek na PCI powinno działać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom2123 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Czyli brać, to co tańsze i ma gwarancję? Mógłbyś coś polecić? Nie wiem model, markę cokolwiek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel152 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 sieciowki 3coma u mnie najmniej wykorzystuja procesor w porownaniu do realteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom2123 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...