MARER Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 :D :D JAK W TEMACIE :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Napisałbyś GDZIE JAKA CENA itp, a nie rzuciłeś hasło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 właśnie :D jakieś namiary prosimy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 oki toja czekam na testy, bocena nie jest az tak wygórowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ale fajne jest to ze oni mowia ze lepiej chlodzi srodek radiatorak he a oni dali przez srodek zapinke. Wiec nie jest to w 100 % tak wydajne jak oni mowia. Ale widzialem testy tego i smiga bardzo ladnie. Wykonanie tez tiptop. Szkoda ze nie maja takiego pod P4. Tu macie link do recki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 moze i fajny jest, ale cene ma taka jak Nukleon a ten sie chyba bedzie lepiej spisywal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 moze i fajny jest, ale cene ma taka jak Nukleon a ten sie chyba bedzie lepiej spisywal.No baaaaaaaa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 moze i fajny jest, ale cene ma taka jak Nukleon a ten sie chyba bedzie lepiej spisywal.No baaaaaaaa :D gdybym mial tyle forsy wybral bym nukleona bo tylko bloku na CPU brakuje mi, zeby uruchomic WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a ja i tak założe Zalmana 7000 - jest wydajniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Hehe mial byc nie wygorowana cena :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Kurcze te testy zagraniczne to mi nic nie mowia :). Ja bym chcial takie od ludzi prosto z kompa wiec jak ktos bedzie mial to szybciutko walcie tu recki i to najlepiej na AXP 1700+ 0,13 :). A wogole juz by bylo super , gdy ktos porowna z innymi znanymi wentylami. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 eee tam bieze sie radiatorek od powiedzmy v7 jakas stara soczarke do wlosow(taka z turbina) butelke nozyk i mozna zrobic sobie samemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Hehe Arnie tylko to ma byc ciche :) A to z suszarka nie bedzie napewno ciche :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Jkaiś on torch inny na tych realnych fotach moze to jakas podroba:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 na jakiej postawie sądzisz że to podróba??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 na jakiej postawie sądzisz że to podróba??? :D żadna podróba ... :D Luizyt tak twierdzi bo pewnie jest z tych co jak nie dotkną to nie wierzą :D tak bywa :lol: są już zdjęcia LIVE na tej aukcji :D Co do pracy to nie robiłem jeszcze żadnych testów , ale powiem narazie tyle że jest : SUPER WYKONANY :D SUPER WYGLĄDA :D JEST CICHY .....NIEMA NAWET CO PRÓWNYWAĆ Z POPRZEDNIMI MIEDZIAKAMI COOLERMASTERA :D I NAPEWNO NIE JEST PODRÓBĄ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 podaj jakieś temperaturki i moze tak orientacyjnie głośność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 podaj jakieś temperaturki i moze tak orientacyjnie głośność. Procek ATHLON 2500+ (1830@2166) Reszta jak w stopie Temperaturki teraz są wszędzie wysokie :D obroty 2300 : IDLE 42 stopnie STRES 46 stopni wentylator niesłyszalny :D obroty 3500 : IDLE 38 stopni STRES 42 stopnie wentylator trochę warczy :D :D ale coś za coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ja go właśnie na allegro kupiłem. Do tego zainwestowałem w 1700+ z dobrej serii a swojego 2000+ sprzedaje. Jak wróce z zielonej szkoły 6 czerwca to dam znać jakie temp w porówaniu z V7+. Ale myśle ze niższe !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 TEn coolerek jest juz tesh na www.pccooler.com.pl Ale jaknarazie to cena mnie troszke odstrasza - chociaz gdybym mial tyle kaski to dla samego wygladu bym go kupil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...