majkelek Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Witam Mam laptopa z małym dyskiem twardym (160GB) i chciałbym zainstalować w nim dysk o pojemności powiedzmy 500GB. Nie jestem zbyt dobry w temacie ale słyszałem, że można wykonać obraz całego twardego dysku i przenieść wszystkie dane w ten sposób. Czy faktycznie można coś takiego zrobić i czy jest możliwe wykonanie tego na dyskach o różnej pojemności? Chodzi o to bym nie stracił oryginalnego systemu itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Jak najbardziej możliwe, chociażby ghostem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 DMDE tez to zrobi i to bez problemu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...