Maciem Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Jak Ci sie nie spieszy to wyrwiesz na pewno ;) Mozesz tez pisac do tych gości którzy wystawiaja na licytacji. Nie boj sie da rade zasilacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil18 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Eh, jeszcze się waham, ponieważ ostatnio wiele tych 8800 padło, pisali o tym na pclabie np., a ja chciałbym, żeby karta mi działała sprawnie przez te 2 lata chociaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katohaikara Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 EVGA GeForce 8800GTS G92 512MB (używana, stan b. dobry) - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne tu maszl ink ktos chce sprzedac 8800gts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiass777 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) bierz gts 250. Mam i polecam. Z assassinem creed 2 na fullHD i max detalach miała ok. 35fps. I możesz spróbować również physix (choć słabo może chodzić na gts 250, ale jak jakaś gra już go ma to wygląda cudnie). Edytowane 14 Września 2010 przez matiass777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 nie kupio gts'a za 240 pln , zreszta najprowdopodobniej dokonal on juz wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...