Lysyn Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Po uśpieniu systemu - Win 7 Premium 64 - i obudzeniu go z uśpienia mam widoczny tylko dysk systemowy. W kompie jest jeszcze dysk na magazyn który po obudzeniu nie jest widoczny. Co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) Panel sterowania > Opcje zasilania > Zmień ustawienia planu (tego zaznaczonego) > Zmień zaawansowane ustawienia zasilania > Dysk twardy > Wyłącz dysk twardy. Ustaw na nigdy. Może pomoże ;) Edytowane 7 Września 2010 przez Hejger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Mam tak ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Podać konfigurację sprzętu, bo najprawdopodobniej jest to wina sterownika ahci/raid. Masz chipset ati? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 i7 920 na X58, zadnych sterów nie instalowałem dodatkowych. Dyski w AHCI. Systemowy Vertex 2 SSD a na magazyn WD Caviar Green 2TB WD20EARS 64MB cache SATA-II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 To myślę, że 2TB może być problemem, sprawdź, czy masz tą poprawkę: You receive various Stop error messages in Windows 7 or in Windows Server 2008 R2 when you try to resume a computer that has a large SATA hard disk Jeżeli masz/nie pomoże, sprawdź intel inf update utility i co ciekawego w zakładce downloads na stronie producenta Twojej mobo. Miałem dokładnie ten sam problem u siebie, po zainstalowaniu sterowników amd do kontrolerów problem ustąpił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki. Poprawka zadziałała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...