nowy911 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Witam Może ktoś mi doradzi, który z tych monitorów jest lepszym wyborem: Monitor LCD IIYAMA 22" LCD Prolite B2209HDS-B1 - Monitory - Agito.pl Monitor LCD NEC 22" LCD MultiSync E222W BK - Monitory - Agito.pl Miguel doradzał zainwestowanie w matrycę IPS ale nie jestem fanatykiem idealnego obrazu, zależy mi głównie na równomiernym podświetleniu i w miarę dobrym odwzorowaniu kolorów. Komputera używam głównie do oglądania filmów trochę gry i oczywiście internet. Chyba że macie własne propozycje do 750zł? Jeżeli chodzi o wygląd to preferuję raczej japońską surowość niż jakieś świetliste udziwnienia. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 ja mam własną: BenQ V2210 Eco 22" - Monitory LCD - BenQ V2210 Eco 22" od 601.00zł - LED, Full HD, HDMI :) Co chcieć wiecej? I cena poniżej 700zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Podpórka nie jest faktycznie na środku czy to tylko taka fotka? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy911 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Mane dobrze ci sie wydaje podpórka nie jest na środku:) a co do twojej propozycji bobikon to już widziałem takie same odpowiedzi na innych forach. A jakieś inne propozycje? Albo opinie o tych dwóch monitorach, może ktoś je posiada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...