AS00 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Witam, Chciałbym prosić o pomoc w wyborze dobrego, bezpłatnego firewalla. Obecnie używam PC Tools Firewall Plus, ale słyszałem, że został przejęty przez inną firmę i już nie ma aktualizacji dla niego. Rozglądam się za nowym firewallem. Prosiłbym o jakieś propozycje, najlepiej z krótkim uzasadnieniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 ESET Smart Security Kompleksowa ochrona, dobry, tani, wydajny, nie stanowi wielkiego obciążenia dla systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS00 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Niestety ten ESET jest płatny z tego co widzę :( Jak na razie interesują mnie głównie firewalle darmowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 comodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS00 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Będzie on dobrze współgrał z AVG 9 Free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 1. Nie ten dział. 2. Wirusy, Antywirusy, Wybór Oprogramowania - Temat Zbiorczy! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS00 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Czyli co, jeszcze raz powinienem utworzyć ten temat? W internecie znalazłem Comodo w wersji 5.0.161695.1120 RC. Warto ściągać taką wersję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Może zostać tu - potem ktoś przeniesie. Natomiast poczytaj info z mojego linka i użyj opcji szukaj w dziale "Centrum bezpieczeństwa", bo tam był już temat firewalla wałkowany kilka razy. Zapewne tam jest też trochę informacji o samym Comodo - był taki jeden co wychwalał go pod niebiosa ;] RC to wersja testowa. Jak chcesz się bawić to pobierz. Jak chcesz mieć pewność, to pobierz wersję z mniejszym numerkiem, ale bez RC w nazwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS00 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Widzę, że w większości polecany jest Comodo Firewall. Jednak znalazłem tu na forum dość niepokojące informacje o tymże firewallu. Jest jakieś "zagrożenie" instalując go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS00 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 A w ogóle rzeczywiście nie ma już dostępnych aktualizacji do PC Tools Firewall Plus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 PC tools firewall plus ,mi się wczoraj zaktualizował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS00 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Czyli warto zamieniać na Comodo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...