Bomarek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Czy kontroler raid na płycie P4P800 pracuje z pojedyńczym dyskiem IDE.Mam zamiar kupić tę płyte ale powstrzymuje mnie ten kontroler Raid VIA6410 jak się on sprawuje.Prosze uzytkowników tej plyty o podzielenie się opiniami o tej płycie.Ostatni mój Asus to P2B. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Owszem, można podłączyć pojedyńczy dysk - uważaj tylko żebyś przypadkiem nie chciał go przypisać do jakiejś macierzy... być może też nie obędzie się bez formata tego dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Owszem, można podłączyć pojedyńczy dysk - uważaj tylko żebyś przypadkiem nie chciał go przypisać do jakiejś macierzy... być może też nie obędzie się bez formata tego dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 co prawda mam podpiete pod niego 2 dyski ale chodzi bez zarzutu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...