Skocz do zawartości
Pazuzu

Przejscie z 64b na 32b

Rekomendowane odpowiedzi

ABR (Activation Backup and Restore) | directedge.us

jest beta do W7

w skrócie,

ściągasz abr i rozpakowujesz

na systemie, który masz teraz uruchamiasz

activation_backup.exe
zapisujesz pliki , które stworzył np na pendrive

instalujesz czysty system (odznaczasz opcję automatycznej aktywacji online w trakcie instalacji)

po instalacji uruchamiasz plik

activation_restore.exe

Wynik system jest powtórnie aktywowany twoim kluczem, nie musisz nigdzie dzwonić czy łączyć się z M$ w celu aktywacji.

BTW. zachowaj sobie te pliki i później przy kolejnej aktywacji uruchamiasz po prostu ponownie

activation_restore.exe
Edytowane przez aldam
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialne. Czyli po prostu kozystam z aktywacji pierwotnie zainstalowanej wersji, i ta aktywacje jakby "nakladam" na nowo zainstalowany system. Mam nadzieje ze to dziala bez najmniejszych zgrzytow. Jutro ide kupic komputer, jeszcze raz dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie tak. tylko musisz pamiętać o zgodności wersji. jeżeli home premium 64 to również home premium 32.

Ja zrobiłem tak samo z vista. mialem w lapku 64 zainstalowaną. teraz mam zmodowaną 32bit aktywowaną oryginalnym kluczem.

btw Ściągnij wersję abr pod W7.

Edytowane przez aldam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi