Pazuzu Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Mam zamiar kupić laptopa Acer który sprzedawany jest z zainstalowanym win 7 64b, natomiast ja potrzebuje wersje 32b. Czy Klucz zamieszczony na naklejce na spodzie laptopa zadziała normalnie podczas instalacji wersji 32bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 tak. musi byc zachowa zgodnosc wersji. uzyj programu abr, to przywrocenia twojego klucza. nie bedziesz musial robic aktywacji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazuzu Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Dziękuje za odpowiedz, mógłbyś mi jednak rozjaśnić ta metodę? Podać jakiś tutorial lub tez jakiś pomocny link? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) ABR (Activation Backup and Restore) | directedge.us jest beta do W7 w skrócie, ściągasz abr i rozpakowujesz na systemie, który masz teraz uruchamiasz activation_backup.exezapisujesz pliki , które stworzył np na pendrive instalujesz czysty system (odznaczasz opcję automatycznej aktywacji online w trakcie instalacji) po instalacji uruchamiasz plik activation_restore.exe Wynik system jest powtórnie aktywowany twoim kluczem, nie musisz nigdzie dzwonić czy łączyć się z M$ w celu aktywacji. BTW. zachowaj sobie te pliki i później przy kolejnej aktywacji uruchamiasz po prostu ponownie activation_restore.exe Edytowane 9 Września 2010 przez aldam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazuzu Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Genialne. Czyli po prostu kozystam z aktywacji pierwotnie zainstalowanej wersji, i ta aktywacje jakby "nakladam" na nowo zainstalowany system. Mam nadzieje ze to dziala bez najmniejszych zgrzytow. Jutro ide kupic komputer, jeszcze raz dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) dokładnie tak. tylko musisz pamiętać o zgodności wersji. jeżeli home premium 64 to również home premium 32. Ja zrobiłem tak samo z vista. mialem w lapku 64 zainstalowaną. teraz mam zmodowaną 32bit aktywowaną oryginalnym kluczem. btw Ściągnij wersję abr pod W7. Edytowane 9 Września 2010 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...