BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 [...] Mnie na przyklad chrzescijanstwo odpowiada i na religie chodze, w końcu w coś wierzyć trzeba ;). [...] Polemizowalbym, nie trzeba wierzyc w COŚ. Ja wole opierac sie na wiedzy i doswiadczeniu swoim niz na wierze w COŚ. Zgadzam się w pełni z tobą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 [...] Mnie na przyklad chrzescijanstwo odpowiada i na religie chodze, w końcu w coś wierzyć trzeba ;). [...] Polemizowalbym, nie trzeba wierzyc w COŚ. Ja wole opierac sie na wiedzy i doswiadczeniu swoim niz na wierze w COŚ. Zgadzam się w pełni z tobą.Ja tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 michalak-gdzie ty do sql chodzisz?? :lol: ejjjj ja nie chodze na religie od lat :D eligia ssie :D Gimnazjum nr1 Warszawa-Ursus Szkoła ogólnie fajna ale ta religia :/ A ty do którego chodzisz bruce? Mam kilku kumpli na bielanach gimnazjum nr2 na bielanach :D http://www.gim2b.waw.ids.pl/radio.htm a to moje krolestwo.....czyli radiowezel szkolny :D ta kartke, to ja psuialem...na kolanie :D hyhy jak by co, to pytaj sie o dj-a liścia (nie pytaj skad to ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 [...] Mnie na przyklad chrzescijanstwo odpowiada i na religie chodze, w końcu w coś wierzyć trzeba ;). [...] Polemizowalbym, nie trzeba wierzyc w COŚ. Ja wole opierac sie na wiedzy i doswiadczeniu swoim niz na wierze w COŚ. Zgadzam się w pełni z tobą.Ja tez :) I ja sie w pelni zgadzam, nie wierze w nic i bardzo mi dobrze. Ateizm pozwala mi byc min. tolerancyjnym czlowiekiem, poniewaz nie mam zadnych glupich przeslanek religijnych itp -------------------------------------------- Kumpel mi opowiedzial taka historie; przyszedl na kurs przygotowawczy do FCE, jakas gadka szmatka z facetka z grupy i rozmowa o religi (qmpel jest ateista). A ona ze jest gorszy niz Arab bo on w cos wierzy przynajmniej... rozjebal mnie ten txt, bynajmniej niezbyt pozytywnie ;/... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 michalak-gdzie ty do sql chodzisz?? :lol: ejjjj ja nie chodze na religie od lat :D eligia ssie :D Gimnazjum nr1 Warszawa-Ursus Szkoła ogólnie fajna ale ta religia :/ A ty do którego chodzisz bruce? Mam kilku kumpli na bielanach gimnazjum nr2 na bielanach :D http://www.gim2b.waw.ids.pl/radio.htm a to moje krolestwo.....czyli radiowezel szkolny :D ta kartke, to ja psuialem...na kolanie :D hyhy jak by co, to pytaj sie o dj-a liścia (nie pytaj skad to ;) ) Prowadzisz radiowezel ?;] nie scigaja cie potem dresiki/skejci za muze ktora puszczasz ?;] (metal/rock I guess ;]) U mnie w budzie tez jest radiowezel ale jakies dresiki go maja i ciagle leci umcyk umcyk :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...