Nicky Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Przepraszam z góry wszystkich za lamerski topic, ale nie wiem co wybrać. Prosze o opinie. Zobacznie to www.proline.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Było dużo o tym Ati Radeon 8500/9100 GeForce 4 Ti 4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Przepraszam z góry wszystkich za lamerski topic, ale nie wiem co wybrać. Prosze o opinie. Zobacznie to www.proline.com.pl po pierwsze Cie troche zjade, poniewaz jakby Ci się chciało poszukać to napewno znalazł odpowiedź na to pytanie... i niepotrzebny by był ten temat... a po drugie jesli chcesz juz kupowac z Prolinu to sądze, że jedynym rozsądnym wyjściem za tą kasę będzie ATI Radeon 9100 64MB DDR TV-Out DVI, zapewne od Sapphire jak to w tym sklepie :wink: albo Geforce Gf4 Tit4200 64MB TV, sądze, że w tym przypadku to nawet lepsze rozwiązanie niż ATI... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Przepraszam z góry wszystkich za lamerski topic, ale nie wiem co wybrać. Prosze o opinie. Zobacznie to www.proline.com.pl po pierwsze Cie troche zjade, poniewaz jakby Ci się chciało poszukać to napewno znalazł odpowiedź na to pytanie... i niepotrzebny by był ten temat... a po drugie jesli chcesz juz kupowac z Prolinu to sądze, że jedynym rozsądnym wyjściem za tą kasę będzie ATI Radeon 9100 64MB DDR TV-Out DVI, zapewne od Sapphire jak to w tym sklepie :wink: albo Geforce Gf4 Tit4200 64MB TV, sądze, że w tym przypadku to nawet lepsze rozwiązanie niż ATI... bylo bylo bylo za tyle to ti4200 nie pozalujesz - karta o klasa wyzsza niz 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 kup sobie gf 3 ti 200(500) takiego jak ja mam w podpisie mialem taki sam dylemat i tyle samo kasy na grafe :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 za te kase to tylko tak jak mowia koledzy GF4TI 4200 :P :P nic lepszego nie dostaniesz :P :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no tak w takich granicach mozna juz dostac gf 4 ti 4200 to bierz :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink:lepszy szybszy zdrajca niz wolny patriota :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink:lepszy szybszy zdrajca niz wolny patriota :lol:To fakt radka zmieniłem po 2,5 meisiąca uzytkowania :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink:lepszy szybszy zdrajca niz wolny patriota :lol:To fakt radka zmieniłem po 2,5 meisiąca uzytkowania :twisted: 8)mi chodzilo o szybkosc karty a tym samym szybkosc usera no ale dobra :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink:lepszy szybszy zdrajca niz wolny patriota :lol:To fakt radka zmieniłem po 2,5 meisiąca uzytkowania :twisted: 8)mi chodzilo o szybkosc karty a tym samym szybkosc usera no ale dobra :) :DAha :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink:lepszy szybszy zdrajca niz wolny patriota :lol:To fakt radka zmieniłem po 2,5 meisiąca uzytkowania :twisted: 8)mi chodzilo o szybkosc karty a tym samym szybkosc usera no ale dobra :) :D A co napiszesz jak zmieni na radeona 9700PRO???? :D Szybszy patriota???? :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 GF4TI 4200 nic lepszego nie znajdziesz za tą cenę :) polecam szczegulnie Gainward GF4 Ti4200 64MB DDR PP Ultra/650-8x ale cena jest chyba dla ciebie zastraszająca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink:lepszy szybszy zdrajca niz wolny patriota :lol:To fakt radka zmieniłem po 2,5 meisiąca uzytkowania :twisted: 8)mi chodzilo o szybkosc karty a tym samym szybkosc usera no ale dobra :) :D A co napiszesz jak zmieni na radeona 9700PRO???? :D Szybszy patriota???? :D :D NIE MA JAK SOBIE POCYTOWAC CO ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Tez juz zdazylem zauwazyc ze umiejetnosci userow tego forum w zakresie cytowania sa porazajace :D. A wracajac do tematu glownego. Jesli dostaniesz za ta kase GF4 4200 to nie ma sie co nad tym zastanawiac. Sam osobiscie nie widzialem ich az tak tanio ale skoro tak sugeruja koledzy to widocznie sa osiagalne za taka cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink:lepszy szybszy zdrajca niz wolny patriota :lol:To fakt radka zmieniłem po 2,5 meisiąca uzytkowania :twisted: 8)mi chodzilo o szybkosc karty a tym samym szybkosc usera no ale dobra :) :DAha :mrgreen: czas na wieszanie zawisniesz na Kanadyjskiej Sekwoji za zdrade ATI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 GF4TI 4200 :D sam ostatni zmieniłem z radka 9100 i o niebo lepiej :D Grinch ty zdrajco :D Ciekawi mnie ile rzy pojawia sie takie glupie pytania. :? Przepraszam... :roll: .... :lol: :wink:lepszy szybszy zdrajca niz wolny patriota :lol:To fakt radka zmieniłem po 2,5 meisiąca uzytkowania :twisted: 8)mi chodzilo o szybkosc karty a tym samym szybkosc usera no ale dobra :) :DAha :mrgreen: czas na wieszanie zawisniesz na Kanadyjskiej Sekwoji za zdrade ATI :D Spoko mam jeszcze ATI MACH 64 2MB Build by ATI, wiec chyba nie będą wieszać ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 kup sobie gf 3 ti 200(500) takiego jak ja mam w podpisie mialem taki sam dylemat i tyle samo kasy na grafe :):) ten dżiforsik całkiem niezły, ale ten wentylatorek na czipie robi mi więcej szumu co 5 pozostałych :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 no co ty ja mam cichutki wogole go nie slysze !! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 no co ty ja mam cichutki wogole go nie slysze !! :Pno co ty 8O , zatrzymaj go na chwilę palcem to zobaczysz jaką będziesz miał ciszę, taka cholera mała a tyle hałasu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 gdzie sa Ti4200 po 500zl ??? jak taki znajde to odrazu wymienie swojego herca pookie jest warty te 400zl ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Grinch- teraz powinienem ccacytowac dziesiątki twoich postow odnosnie Ti4200 i R8500 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 GF4TI 4200 nic lepszego nie znajdziesz za tą cenę :) polecam szczegulnie Gainward GF4 Ti4200 64MB DDR PP Ultra/650-8x ale cena jest chyba dla ciebie zastraszająca.gainwardy gf4 akurat sa do [gluteus maximus] - kiepsko sie kreca i wogle - lepiej innej firmy brac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ludzie ale nie ma Ti4200 w cenie 400-500zl jeszcze niedawny creativy byly , a teraz wcielo ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ludzie ale nie ma Ti4200 w cenie 400-500zl jeszcze niedawny creativy byly , a teraz wcielo ;cennik proline ti4200 (<span style="color:red;">[ciach!]</span>ly) 64mb - 539zl i co jest cos jednak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 widze ze dobrze liczysz _BRAWO_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 widze ze dobrze liczysz _BRAWO_40 zeta w ta czy w tamta 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...