z3l Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Jak w temacie, czy jest możliwe tak spreparowanie obrazu płyty windowsa, aby zainstalować go z dysku zewnętrznego pod USB? Od dawien dawna instaluje system z pendrivewow, ale do siodemeczki trzeba minimum 4gb penka, a tak sie sklada, ze osemke ostatnio po pijaku zgubilem, a czworke pozyczylem kolezance, ktora aktualnie jest nad morze, wiec jedyna opcja jaka mi zostaje jest dysk zewnetrzny pod USB http://nk.pl/#profile/18103223/gallery/49, gdyz moj naped optyczny troche sie spsul i plyt nie chce nagrywac (konkretnie taki model samsung zloty z THIS IS IT o Michaelu Jacksonie, jakas nowa seria - moj ojciec dostal do lapciaka w gratisie). Jakiego programu w takim wypadku uzyć? Zawsze uzywalem ultraiso i 'wypalalem' obraz na pendrive'a - pojdzie w ten sam sposob? Pytanie pozakonkursowe - istnieje jakis jeden program, ktory zrobi mi kopie ustawien wybranych przeze mnie zainstalowanych programow, a potem ja przywroci na swiezym systemie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Instalacja Windows Vista, Windows 7 z Pendrive i innych pamięci Flash | OSinfo.pl Z dyskiem jedzie się tak samo. Programy mozna dodac wprost do obrazu instalacyjnego Windows, a własciwie to stworzyc nowy obraz z juz zainstalowanymi programami. Edytowane 9 Września 2010 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3l Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Instalacja Windows Vista, Windows 7 z Pendrive i innych pamięci Flash | OSinfo.pl Z dyskiem jedzie się tak samo. Dzieki :) Programy mozna dodac wprost do obrazu instalacyjnego Windows, a własciwie to stworzyc nowy obraz z juz zainstalowanymi programami. no spoko, tylko... jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...