Mark18 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Witam Dzisiaj patrze na komputer. I nie ma plików na partycji u mnie "D:". Okazało się ze moja siostra utworzyła nowe konto i sa na tej partycji tylko jej pliki. Na moim koncie rowniez sa tylko jej pliki. Można to jakoś odkręcić? Miałem tak faktury i ważne dokumenty. Oprócz przywracania systemu. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Mam rozumieć że na obu kontach nie ma dostępu do dysku D, tak?? Spróbuj w trybie awaryjnym zalogować się na konto administratora, i sprawdzić czy wówczas będzie widoczny dysk D. Jeżeli tak to jest problem z uprawnieniami. W przeciwnym wypadku, i teraz będzie mały problem bo nie mam Windowsa 7 tylko XP. W XP wchodzi się w start->panel starowania->Narzędzia administracyjne->Zarządzania komputerem->Z listy wybrać Zarządzanie dyskami. Jeżeli w Windowsie 7 będzie podobnie to sprawdź stan dysku, oraz czy poprawny jest system plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Witam. Dysk działa tylko nie ma tych plików co były przed założeniem 2 konta. Sa tylko dane z 2 konta, które zostały tam umieszczone. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zobaczy czy np. Recuva coś Ci pomoże odzyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Jak przywracanie systemu było wyłączone, to czarno widzę. Jak Recuva zawiedzie, to próbuj płatnego R-Studio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Pełen sukces dzieki Ontrack EasyRecovery Professional dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...