jasiekwroc Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Witam mam taki problem z moim deathadderem respawn , gdy robię kółko na pulpicie mysz porusza się na lewo/prawo mam ustawione 3500dpi i 500Hz , w fps'ach np. tf2 to naprawe przeszkadza bo nie chodzi płynnie, mam najnowsze sterowniki i firmware , win 7 64 bit , probowałem zmienić dpi, Hz , ustawienia w sterach def. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Chłopie, weź się ogarnij! Zamknąłem Ci jeden temat (bez dawania procentów) i podałem link do tematu zbiorczego o tej myszy. Moje pytanie więc brzmi: O czym myślałeś zakładając kolejny z tym samym problemem?? 1. Zapoznaj się łaskawie z regulaminem forum. 2. Naucz się pisać w tematach zbiorczych. 3. Naucz się używać wyszukiwarki. +10% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...