darekf7f Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Witam Poszukuję sterowników do kamerki SUPERiOR PC731. Kamerka ta nie wiem jakim cudem znalazła się w pudełku kamerki Trust którą mi kupił wujek w Niemczech. Płyta zamieszczona w pudełku tej kamerki zawiera sterowniki pasującej do kamerki Trust a nie Superior PC731. Przeszukałem google i nie mogę znaleźć żadnych informacji o tej kamerce. Dziękuję za wszelaką pomoc... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon13 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Ja również borykam się z tym problemem od pół roku nie można odnaleźć tych sterowników to smutne i co to za firma apropo...nigdy o niej nie słyszałem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushmaster Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Popytaj na forum elektroda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...