ŻYWIEC Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Gdzie (jaki katalog) są zapisywane w windzie XP pliki przywracania systemu? Mam kilka już zapisanych ale nie wiem gdzie, a chcę te stare usunąć. A przy okazji to chyba się po jakimś czasie same kasują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 C:System Volume Information, gdzie C: - dysk z zainstalowanym xp nie wiem czy stare się kasują z czasem ale na pewno je możesz wykasować wyłączając przywracanie systemu, restart i ponowne włączenie - imho to jest jedyna cywilizowana metoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 C:System Volume Information, gdzie C: - dysk z zainstalowanym xp nie wiem czy stare się kasują z czasem ale na pewno je możesz wykasować wyłączając przywracanie systemu, restart i ponowne włączenie - imho to jest jedyna cywilizowana metoda. Dzięki za szczegółową odpowiedź. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nie tylko na c: ale na kazdej partycji jaka "ma do czynienia" z xp, tworzony jest folder system violume information, i czasem na innych dyskach foldery te potrafia byc naprawde wieeelkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...