Gas-O Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Witam! Kupiłem dysk samsung HD203WI i obudowę na dysk Welland ME-340J, dziś podłączyłem dysk pod obudowę i przez eSATA do komputera, ale nie działa, komputer wykrywa dysk ale jakoś nie mogę go używać. Nie wiem czy muszę coś ustawić lub skonfigurować. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 A tak przypadkiem masz partycje na dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Utwórz partycje i je sformatuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Dokładnie, a oto podpowiedź, jak to zrobić w systemach Windows Vista i Windows 7 (w XP jest podobnie, jak nie tak samo): Panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> Zarządzanie komputerem -> Magazyn (w menu po lewej) -> Zarządzanie dyskami Tam szukasz swojego szczęśliwca (powinien być widoczny jako niesformatowany lub coś w ten deseń). Tworzysz partycję, formatujesz i po sprawie. Powodzenia :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...