davidD Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Zna ktoś może jakiś dobry program pod XP do ograniczania transferu na swoim kompie? Chodzi mi przede wszystkim o upload, bo gdy osiąga maksimum, na Neostradzie+ mocno przycina download :(. Nic dobrego nie mogłem znaleźć :? . thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Zna ktoś może jakiś dobry program pod XP do ograniczania transferu na swoim kompie? Chodzi mi przede wszystkim o upload, bo gdy osiąga maksimum, na Neostradzie+ mocno przycina download :(. Nic dobrego nie mogłem znaleźć :? . thx Zależy jaki upload lub na co ? jesli na Ftp to mam program Leech Ftp w którym jest ograniczenie predkosci ogolne i uploadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Chodzi mi o ogólne ograniczenie - bez względu na to, z jakiego programu czy protokołu korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Aha to nieznam sam prawde muwiąc poszukuje takiego czegoś dla kompa siostry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 http://www.programfiles.com/Default.asp?LinkId=26440 sam nie sprawdzalem, ale bazujac na opisie powinien byc ok btw. ograniczania na neo+ (up/dn) to wlacz sobie full duplex w modemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 http://www.programfiles.com/Default.asp?LinkId=26440 sam nie sprawdzalem, ale bazujac na opisie powinien byc ok btw. ograniczania na neo+ (up/dn) to wlacz sobie full duplex w modemie How? U mnie wystepuje podobna sytuacja, modem to aztech! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Nie mam teraz linków, ale skorzystajcie z google i wpiszcie: bandwitch controller i netlimiter te dwa progsy są właśnie do regulacji up/down, a w tym drugi ustawia sie wartości dla każdego programu z osobna!!!! (świetny programik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...