Dr@GuN Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 mam asusa 1215n, około 2 tygodni temu z stronyu jego producenta nagle znikł support dla windowsa xp...zanim kupiłem lapka zdążyłem pokombinować i pościągałem jak jeszcze coś tam było. teraz instaluję i nie chodzi mi już tylko grafa, ściągałem najnowsze stery z strony nv i też nic nie śmiga...co ciekawsze dla innych laptopów asusa (np 1201pn) mających ion2 jest support dla xp...ale też mi nie chodzą. jakaś pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 (edytowane) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=HrglRhH8D60Rmlv3&content=download Wybierasz siódemkę i w gałęzi vga masz stery pod xp :) banalne prawda :?: :mur: Edytowane 13 Września 2010 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 A tak na marginesie: Skoro ta sama karta jest w innych modelach, to co za różnica, od jakiego modelu są sterowniki? Na 99,99999% linki na stronach różnych modeli prowadzą do dokładnie tego samego sterownika (tego samego pliku na serwerze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...