user128 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Witam. Mam problem z tą właśnie drukarką. Kupiłem jakiś czas temu zamienniki do tej drukarki kolor i czarny, niestety okazały się nie dobre...Kupiłem wczoraj oryginalny czarny tusz canona i został mi zammiennik koloru. Chciałem wydrukować trochę rzeczy lecz drukarka mi nie pozwala ze wzgledu właśnie na ten zamiennik kolorowy, nie chciał bym również kupować oryginalnego tuszu kolorowego ponieważ nie jest mi on potrzebny. Czy ktoś wie jak mogę obejść to żeby drukarka drukowała tylko na czarnym kolorze bez koloru?. Proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Spróbuj we właściwościach drukarki, zakładka Obsługa i opcja Ustawienia kaset z atramentem i wybierz tylko to co potrzebujesz. Kupiłeś całe kartridże? Jakie? Powinny być Czarny: PG-37 Kolor: CL-38 lub większe PG-40 i CL-41. Ja nie pamiętam już kiedy dawno kupiłem tylko tusze na alle za ~30zł czarny i kolor. Napełniłem sobie już 2 razy i jeszcze jest sporo i śmiga dobrze. mam model MP210. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Przez 10 sekund wcisnij przycisk WZNÓW ( czerwony trojkacik) Powinno ruszyć ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...