tomasz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Witam! Takie programy jak: JetAudio czy EAC nie potrafią na moim komputerze odczytywać cd textu. Wiem, żę te programy potrafią to robić. A jak jest u Was? :( Czy jest jakiś sposób aby umożliwić czytanie cd textu na komputerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Witam! Takie programy jak: JetAudio czy EAC nie potrafią na moim komputerze odczytywać cd textu. Wiem, żę te programy potrafią to robić. A jak jest u Was? :( Czy jest jakiś sposób aby umożliwić czytanie cd textu na komputerze? Chyba czytnik musi wspierać funkcję cdtext. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Naped musi ta fukncje obslugiwac, tak jak napisane zostalo wyzej. Jesli chodzi o nagrywarke to mozna to sprawdzic w Nero wybierajac opcje Choose Recorder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Moje napędy to: CD ROM LG 52x i nagrywarka LG 32x10x40. Na pewno one obsługują cd text. Jakiś czas temu mogłem odczytywać cd text, ale po instalacji nowego systemu Windows XP coś się zepsuło. Może coś trzeba poustawiać w Windowsie? Czy ktoś wie jak i gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Udało mi się skonfigurować EAC. Ten program już pokazuje cd text. Ale co jest z Jet Audio. Po uaktywnieniu w tym programie opcji pokazywania cd textu: "Read CD text information" nic się nie dzieje. Cd textu dalej nie wyświetla. Czyżby ten program źle działał? A może coś tu trzeba poustawiać? Proszę o rady jeśli ktoś wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A mi sie wydaje , albo sie myle ze nasz kochany WinAmp tez potrafi odczytywac cd text ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Hmm!! WinAmp? Jak to zrobić? Czyżby były takie pluginy do tego programu? Proszę napisz "best-boy" wiecej na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Hmm!! WinAmp? Jak to zrobić? Czyżby były takie pluginy do tego programu? Proszę napisz "best-boy" wiecej na ten temat. Winamp "chyba" bez pluginow odczytoje cd-text albo mi sie wydaje , moge sie mylic , kiedys mialem jedna plytke z cd-textem i winamp odczytal text , a teraz nawet nie mam jak sprawdzic , poszperalem troche na http://www.winamp.com i nie widze pluginu cd-text wiec jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze winamp odczytuje cd-text standardowo , jak cos sie dowiem lub znajde dam jeszcze znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Ne WinAmpie niestety nie da rady odczytać cd text'u. Chyba może jakimś pluginem. Ale jakim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 trzeba by pogrzebac na winamp.com , kiedys grzebalem ale nie widzialem takiego pluginu do obslugi cd textu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 khmm ... winamp chyba nie czyta cd-textu, on kozysta z cddb i pewnie uznali ze to wystarczy. gorzej jak ktos ma wlasna skladanke nagrana ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...