wilk100 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Mam pytanie : Jak powienien byc ustawiony firewall zeby nie wpusczal reklam w okienku tlena. W gg sprawa jest prosta bo mamy power gg ale chodzi mi o tlen. Zablokowalem przychodzace pakiety z danego adresu na port 80 (ustawienie:incoming) ale on blokuje caly tlen na wejsciu i wyjsciu. W przypadku Kerio Udalo sie to ustawic a tutaj niestety bo wielu kombinacjach poddalem sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Firewallem nieda rady - przez zablokowanie portu nic nie wskurasz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a jednak udalo sie wlasnie przed chwila wpadlem na pomysl zeby dodac adres z IP z przychodzacych reklam na "restricted" i coz dziala . A ja [gluteus maximus] kombinowalem z portami :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...