MaciekR Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Witam, Wczoraj zauważyłem, a raczej usłyszałem, że mój Dell dziwnie buczy. Na początku myślałem, że coś blokuje wentylator w budzie bo dźwięk bardzo podobny, ale nie to okazało się przyczyną. Dzisiaj buczenie nasiliło się. Dziwna sprawa bo gdy monitor zaczyna buczeć i go wyłączę coś dalej buczy, brzęczy. Pobuczało z 5 minut, później przerwa i znowu kilka chwil. Niby nic takiego, ale strasznie denerwujące. Ten typ tak ma, czy może coś złego dzieje się z moim monitorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Jeżeli jesteś pewien że to monitor, to dzwoń do serwisu żeby ci go wymienili (kurier powinien wymienić ci go w przeciągu 48h od zgłoszenia). Możesz sprawdzić czy to monitor w taki sposób że jak wyciągniesz kabel zasilający z niego to buczenie natychmiastowo powinno zniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...