superboi Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Witam, Czy moglibyscie mi poradzic jakiego lapka moglbym kupic w cenie 3000zl ? Interesuje mnie bateria, karta graficzna ktor apociagnie tytuly takie jak AC2 czy GTA4 Jakis w miare dobry procek i matryca najlepiej fullHD panoramiczna. Jesli ktos grywa wpokera online to wie co mam na mysli :P Nie mam kompletnie pojecia o sprzecie od ponad roku takze pytam fachowcow z zaufanego forum :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superboi Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Czy moge liczyc na jakas odpowiedz ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Yhym Spojrz na tematy na dole... Jest juz kilka z ta kwota i takimi wymaganiami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Mój kolega kupił ostatnio ten model Lenovo. Co mogę Ci powiedzieć? Nowoczesny wygląd.Jakość wykonania wg mnie bardzo dobra.Wykonana solidnie, nic nie skrzypi,nie trzeszczy. Zawiasy sztywne.Klawiatura pracuje sztywno, nie czuć uginania podczas pisania.Panel dotykowy jest funkcjonalny i pracuje b.dobrze. głośniki JBL grają rewelacyjnie jak na laptopa( w moich poprzednich laptopach głosniki były porażką). Wygajny procesor i3, 4 GB ramu.Moim zaskoczeniem były dwie karty graficzne. Jedna zintegrowana, druga ATI5730 z 1GB własnej pamięci.Na przedniej części obudowy jest przełącznik , który służy do przełączania między tymi kartami.Na karcie zintegrowanej bateria wskazuję ok 4 godz. pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superboi Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 No jeden pomocny.. Dzieki A czy duza jest roznica wydajnosci miedzy i3 a i5 np w grach ? I teraz z tymi kartami graficznymi.. lepie NVidia ? czy ATI ? i jakie modele sa godne zakupu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...