Skocz do zawartości
superboi

Laptop do 3000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy moglibyscie mi poradzic jakiego lapka moglbym kupic w cenie 3000zl ?

Interesuje mnie bateria, karta graficzna ktor apociagnie tytuly takie jak AC2 czy GTA4

Jakis w miare dobry procek i matryca najlepiej fullHD panoramiczna. Jesli ktos grywa wpokera online to wie co mam na mysli :P

Nie mam kompletnie pojecia o sprzecie od ponad roku takze pytam fachowcow z zaufanego forum :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kolega kupił ostatnio ten model Lenovo. Co mogę Ci powiedzieć?

Nowoczesny wygląd.Jakość wykonania wg mnie bardzo dobra.Wykonana solidnie, nic nie skrzypi,nie trzeszczy. Zawiasy sztywne.Klawiatura pracuje sztywno, nie czuć uginania podczas pisania.Panel dotykowy jest funkcjonalny i pracuje b.dobrze.

głośniki JBL grają rewelacyjnie jak na laptopa( w moich poprzednich laptopach głosniki były porażką). Wygajny procesor i3, 4 GB ramu.Moim zaskoczeniem były dwie karty graficzne. Jedna zintegrowana, druga ATI5730 z 1GB własnej pamięci.Na przedniej części obudowy jest przełącznik , który służy do przełączania między tymi kartami.Na karcie zintegrowanej bateria wskazuję ok 4 godz. pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi