Kasier Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Jaki polecacie monitor LCD 19" w przedziale cenowym 400- 500 zł ? Wiem że za te kwoty nie kupię wypaśnego monitora, ale nie zależy mi na jakiejś super jakości obrazu. Monitor będzie mi służył głównie do gier i filmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Jaki polecacie monitor LCD 19" w przedziale cenowym 400- 500 zł ? Wiem że za te kwoty nie kupię wypaśnego monitora, ale nie zależy mi na jakiejś super jakości obrazu. Monitor będzie mi służył głównie do gier i filmów. jesli się nie upierasz przy nowym sprzęcie i nie masz parcia na panoramę to polecam rozejrzec za Benq gp91+ lub gp93+ jesli nie pomylilem symboli dostępne w dobrych cenach ponizej twojego budzetu, rozdzielczosc 1280x1024 matryca premium MVA, brak zauwazalnego smuzenia, matowa matryca, swego czasu jedne z najlepszych monitorow na rynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) a jesli nie musi to byc 19 to polecam BenQ G2220HD bardzo dobra propozycja w jeszcze lepszej cenie Edytowane 15 Września 2010 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasier Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Wolałbym się jednak zmieścic w tym przedziale cenowym co podałem wcześnie. Jednak jeśli ten monitor który podałes jest warty dołozenia kilkunastu złotych to myślę że się skuszę :-P Poza tym czy moja karta: ZOTAC GF 8600 GT 512 MB 128 bit w pełni wykorzysta moc monitora? Czy przy zakupie monitora, dobrze jest zaopatrzyć się też w listwę antyprzepięciową, czy jest to zbędny wydatek ? A kupuje monitor, ponieważ w moim ASUSie VK193D padła matryca i w serwisie powiedzieli mi że z tym się juz nic nie da zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 a o tym BenQ myślałeś? Nowa technologia wykonania LCD LED zapewnia równomiernie podświetlony obraz z genialnymi kolorami. Smukła ramka i te zużycie energii , max 16 W, w trybie Eco ok. 10,5 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 a o tym BenQ myślałeś? Nowa technologia wykonania LCD LED zapewnia równomiernie podświetlony obraz z genialnymi kolorami. Smukła ramka i te zużycie energii , max 16 W, w trybie Eco ok. 10,5 W błagam, niech nikt nie wciska ludziom głupot, że ledowe podświetlenie krawędziowe (a z takim mamy do czynienia w sprzętach <3k ) daje równomierne podświetlenie, mały pobór prądu - tak, żywsze kolory - jak nie żal ludziom oczu i ustawią podśietlenie na full to tak, tylko że po 2 minutach siedzenia przed takim monitorem i tak wszyscy redukują podświetlenie równomierne podświetlenie - MIT, przeczytajcie sobie dowolny test monitora na takiej matrycy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Dopoki matryce nie beda podswietlane matryca diodowa to ten caly LED jest tylko chwytem marketingowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...