majk3l Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) Mam sobie popsuty dokument zakupu zasilacza Thermaltake TR2-470. Niestety lokalny dystrybutor dał mi na niego 12mies gw. Data sprzedaży to około 2009-02. Natomiast w Action widziałem gw. zawsze na TT była 24. Ktoś może wie kto stoi za tymi produktami? Bo pisałem już do dystrybutorów - 4max chyba, pisałem też bezp. ze strony TT i zero odzewu. TR2 series is designed with mainstream PC in mind. With Thermaltake’s state-of-the-art circuitry design capability and advanced packaging technology, it is capable of providing the same level of high efficiency and power protection that you have come to expect from Thermaltake’s full range of power supply. TR2 series power supply all carries an industry-leading 3 Year Limited Warranty for the ultimate piece of mind. Aha- niezgodność nie wchodzi w grę. Potrzebuje informacji o gwarancji TT. Edytowane 15 Września 2010 przez majk3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Możesz spróbować jeszcze do Veracomp w Krakowie. Dlaczego niezgodność nie wchodzi w grę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Możesz spróbować jeszcze do Veracomp w Krakowie. Dlaczego niezgodność nie wchodzi w grę ? Bo nie mam paragonu tylko FV :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Jeśli FV nie jest na firmę to nie ma znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Jeśli FV nie jest na firmę to nie ma znaczenia. Jest. W każdym razie Veracomp daje 12m. Ale to nie od nich. Pewnie 4max. Obsługa TT US i EU ani właśnie 4max nie odpowiadają na maile. Ogólnie klops. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Napisz mi na pm o co dokladnie chodzi, 4max mam dosc blisko, to moge skoczyc i zapytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...