jonathan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ogladal juz ktos ten film???? Mi osobiscie potrzebne sa napisy!!! Ma ktos???? Jesli tak to wielkie dzieki za podeslanie na maila Acha ver 1cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Właśnie tesz chce ściągnąć, skąd go wziełeś?? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A napisy masz na tej stronie http://napisy.info/szukaj.php?tytul=28+dni...2ec8660964bc920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Dzieki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ogladal juz ktos ten film???? Mi osobiscie potrzebne sa napisy!!! Ma ktos???? Jesli tak to wielkie dzieki za podeslanie na maila Acha ver 1cd 8O momentami podnosi adrenaline, nie ma co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Właśnie szukam tego filmu, ale znaleźć nie umiem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Właśnie szukam tego filmu, ale znaleźć nie umiem :cry: nooo ciężka sprawa, może chcesz o tym pogadać :twisted: :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Właśnie szukam tego filmu, ale znaleźć nie umiem :cry: nooo ciężka sprawa, może chcesz o tym pogadać :twisted: :P :wink: Buhahahaha dobre Blantmen sciagnij kilka plikow i je podejrzyj a potem dalej jazda. Pod tym tytulem kryja sie Daredevil (kinowka) i AliG in tha House. Przynajmniej ja to trafilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 jeżeli chodzi o filmy i gry to kazaa strasznie oszukuje, dlatego ja osobiście uzywam emule :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 jeżeli chodzi o filmy i gry to kazaa strasznie oszukuje, dlatego ja osobiście uzywam emule :wink: zgadzam sie, do tego celu uzywam wlasnie eMule albo edonkey:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 A ja DC i wszystko miga i wszystko jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Co tu duzo mowic dno. Po prostu tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Buhehehehehehehehehehe :twisted: Jakiś koleś wrzucił to u nas na serwa :twisted: Jush zasysam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Właśnie szukam tego filmu, ale znaleźć nie umiem :cry: To nie szukaj, bo nie warto. Film jest dość kiepski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Właśnie szukam tego filmu, ale znaleźć nie umiem :cry: To nie szukaj, bo nie warto. Film jest dość kiepski. Aqratnie film mi sie bardzo podobał. Trzymał w napięciu do końca. Ale zalatywał troche Resident'em ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 No własnie moj kumpel z lanu go oglaa ale niestety na swym ftp'ie go nei umiescił jeszcze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 W sumie film jest skierowany do mniej wymagającej publiki. Patrzy się fajnie, tylko w niektorych momentach kamera za szybko się porusza i nie można przypatrzeć sie dokuadniej akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...