szparagu Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Witam. Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna laptopa, który służyłby mi nie tylko do komfortowej pracy (genaralnie oprócz pracy typowo biurowej dochodzi Photoshop czy Corel) ale również do gier pokroju Aiona czy innych nowych MMO (nie ukrywam, że lubię też czasem pograć w trochę bardziej zaawansowane graficznie tytuły jak Mafia 2 czy jakiś nowy Tomb Raider, a moje oczy są dość wyczulone na jakość czy niską wydajność) Jako, że strasznie podoba mi się stylistyka sprzętu Sony poszperałem po sklepach i znalazłem chyba dość nowy model Vaio EC2M1E. "Chyba", bo jak na razie spotkałem się z jedynie jedną polską recenzją, która notabene stawia go w jak najbardziej pozytywnym świetle. I tak się zastanawiam czy ktoś miał już może do czynienia z tym białym cackiem? Jakieś opinie? A może polecacie coś innego? Chciałbym jednak żeby cena nie przekraczała ceny w/w modelu (czyli ok 3600zł). Z góry dzięki za porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) Myślę że warto. Edytowane 17 Września 2010 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...